| Upoznavanje međusobno | |
|
+4*Anchy* Lennyca iva valentinea 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
valentinea Starter
Broj postova : 32 Age : 31 Registration date : 08.03.2008
| Naslov: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 7:50 pm | |
| Paaaa....kak sam ja dosta znatiželjna.. Pa me zanima kakvi ste vi svi kad je riječ o upoznavanju ljudi koji vam se sviđaju, ili općenito neke tajnice...prljavit detalji... hehehehe... Dobro....samo ovak općenite stvari.. Zanimljivo je kad čuješ tuđa iskustva pa si malo nadogradiš svoje znanje... | |
|
| |
iva Admin
Broj postova : 2053 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 8:34 pm | |
| odlična tema, svaka čast! pa ovako... ja sam inače fakat jako sramežljiva osoba ako nisam u svom društvu (valon, fufi, diđo, burim), pred njima nemam srama jer smo zajedno plakali, zajedno smo se smijali, radili sranja i izgradili smo stvarno nešto posebno i nadam se da to neće nikad propast i bit zaboravljeno. pred novim osobama jednostavno ja nisam ja. pogotovo ako je tamo i dečko koji mi se sviđa. pokušavam bit prirodna i želim da se nove osobe osjećaju ok u mom društvu zato ih slušam kad nešto pričaju pa se nadovežem sa nekom pametnom izjavom ili nabacim zajebanciju. ne znam, dosad nisam imala problema s tim i nadam se da ih neće bit. trenutno mi se sviđa jedan dečko i brijem da je on to skužio (fala Bogu). pred njim sam ono... kip. al to je bilo u početku, sad mu normalno priđem, popričamo malo, zapalimo pljugu i tak. samo budi prirodna i nemoj glumatat bzvz da si nešto kaj nisi niti ćeš bit ikad. čekaj, sad se moram malo odmorit, pa ću opet pisat nekaj. | |
|
| |
Lennyca Starter
Broj postova : 83 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 03.04.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:06 pm | |
| ajooooooj....svaceg je tu bilo...od toga da sam ja prva prisla pa je to zavrsilo predobro do toga da je ispalo totalna katastrofa....a kad su meni decki prilazili...ajme meni i tu je svaceg bilo,al najzesci mi je bio ulet jednog mog bivseg u 7.razzu osnovne...s njim sam na kraju bila godinu dana...dakle,bili smo na plesu u nasoj skoli...i moj najbolji frend iz raza koji je i njegov best frend mi je uletio da glumim curu tom decku jer ga neka cura napada i nece se maknut od njega...i tak je sve pocelo...a ono,nema se tu kaj za rec...budi to kaj jesi,jer naravno da neces da se netko zaljubi u tebe ili mu se svidis kad nisi totalno svoja i na kraju ispadne da si potpuno druga osoba...i vise mu se ne svidas...moras mu se svidjeti takva kakva jesi....al ja skoro uvijek prvo posaljem frendicu ili frenda da malo vidi kakva je situacija i dal imam sanse,to je najlakse i najbezbolnije :D | |
|
| |
valentinea Starter
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:11 pm | |
| Ma nisam ja pitala za sebe..al hvala :)))) Meni je ponekad bed u nepoznatom društvu tak da se maknem jednostavno kad vidim da nije za mene...al kad se radi o dobrim frendovima..onda se nađemo...eee, a kak reći dečku da ti se sviđa a bed te je? HAHA...ja nisam nikad i ne bih.. | |
|
| |
*Anchy* Faca
Broj postova : 816 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 13.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:14 pm | |
| ni ja ne bi! e koji je to bed, a jer se neko naso nekad u poziciji da ti se neko svida i da se ti svidas njemu i da je to 100% da mu se svidas i kaj onda napravit???? HITNO SAVJET | |
|
| |
valentinea Starter
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:25 pm | |
| Paaaaaaa...ako ti je to baš 100 % sigurno..pozvala bih ga ili u kino, ili u razgledavanje izložbe, ili na kavu, ili, ili, ili...i onda onak se ti malo skockaj..neki fini parfemić i ne bude odolio... :bounce: | |
|
| |
*Anchy* Faca
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:26 pm | |
| kad bi to bilo tako lako...smrc, heh, mislim idemo mi ovak u istoj smo ekipi, idemo zajedno van i to , pricamo ali kako??? fak, zivot je sranje | |
|
| |
valentinea Starter
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:37 pm | |
| A pa daj se onda izmotaj na neke fore kao; da ti pokaže neki predmet (ak mu ide), ili da ga imaš kaj pitati, ili jednostavno pucaj!!!! SVIĐAŠ MI SE ČOVEK! DE SHVATI!!! VIDI MEEEE.. KOMAD I POL...i sad ak on ne navali..aaa :blasting: :bazuka: To napraviš.. :banana: | |
|
| |
*Anchy* Faca
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:39 pm | |
| heh, dobra dobra, joj, kad ste se prvi put
barili mislim!!!!!!!! | |
|
| |
valentinea Starter
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 14, 2008 10:47 pm | |
| Ja još nisam nikada.... :( | |
|
| |
zenuni_15 Lovac na blago
Broj postova : 379 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno uto tra 15, 2008 12:55 am | |
| Evo ja sam muško, ti samo njemu pokazuj na bilo koji mogući način, kada će on nekaj posumnjat nemoj to poricat i ak bi tu trbalo bit nekaj sve će doć samo od sebe, tj. pitat će te za izlazak il tak nekaj, ili možda nekaj više !! hhhh.... | |
|
| |
Blacklist #1 Lovac na blago
Broj postova : 352 Age : 33 Lokacija : Neću ti reći! Registration date : 08.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno uto tra 15, 2008 1:58 am | |
| - valentinea je napisao/la:
- Ja još nisam nikada.... :(
Zaš :( ? Željela bi to učiniti? Zekim te.. - *Anchy* je napisao/la:
- ni ja ne bi! e koji je to bed, a jer se neko naso nekad u poziciji da ti se neko svida i da se ti svidas njemu i da je to 100% da mu se svidas i kaj onda napravit???? HITNO SAVJET
Pa možeš mu reći da se vi već znate, ali da bi ti željela da između vas nastane nešto više od prijateljstva. Ako mu se sviđaš, razmislit će o tome. Možda će te i odbiti prvi puta, ali drugi puta će razmisliti.. i odgovoriti onako kako si ti željela. Ako te odbije, neka to bude s razlogom. Recimo, ne želi da kvarite prijateljstvo ili sličan. No, ako mu se sviđaš, mislim da ne bi moglo biti toga. Samo hrabro! Najbolje bi bilo da mu to kažeš preko mobitela ili u stvarnosti.. i reci mu obavezno da razmisli.. valjda sam pomogao 8) | |
|
| |
Fufi Admin
Broj postova : 2427 Age : 31 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno uto tra 15, 2008 7:51 am | |
| Ok, ovo je već strašno... mislim, niš ne bi reko da od otvaranja foruma nisi jedan jedini post napiso, al ovo je već prestrašno... (mislim na spem) :bazuka: | |
|
| |
Wanna Krumpir
Broj postova : 178 Age : 30 Registration date : 04.04.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno uto tra 15, 2008 8:22 pm | |
| pa ovako....Ako se on tebi svidja i ti njemu,onda vjerovatno on to vec zna,jer ja brijem da se to odmah vidi...a cim se nekom svidjam,odma provalim..Ako mi se svidja,pocnemo se bariti(ne znam kakvo to kod vas ima znacenje),a ako ne,samo ga isfuram.A ako hoces da sazna a bojis se da reci,reci nekoj zenskoj tracari,ili njegovom drugu,SIGURNO ce se saznati.. A ako imas petlje tj nemas straha,samo mu to pokazi,ali nemoj reci..Bar ja ne bih rekla. :P Ako te nije strah,i znas da mu se svidjas,samo ga uhvati za ruku,odvuci ga u mrak(a i ne moras)i poljubi ga... :D Eto,tako bi ja postupila,i nadam se da sam pomogla
Sorry na spamu | |
|
| |
iva Admin
Broj postova : 2053 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno uto tra 15, 2008 10:52 pm | |
| ma joj kaj komplicirate? dođeš do dečka i zbariš ga hahahahaha ili ne? pa gle ono... nikad nećeš saznat jel mu se sviđaš ako se praviš mutava i kao nedodirljiva. opusti se i priđi mu nekak al kad je sam jer ako je sa svojom ekipom, neće te primjetit i još će te odjebat. a to ne želiš. daj e, ja sam tak PRVA prišla dečku i puknula: bok, jel mi daš broj? malo me gledao par sekundi i nasmijao se i onda mi je dao broj. ono... bez frke. a prošli tjedan sam otišla do jednog frajera (bio je sa svojim dečkima) i počela sam se zajebavat s njim. ja cimam njega, on mene i nakraju smo se zagrlili i poslao mi je pusu kad sam išla doma. nemaš se čega bojat ili sramit. naravno, dok sam tak prilazila dečkima, zaboravila sam na sve ostalo, samo sam ja bila bitna i on, pravi se da nikog ne vidiš osim njega. a da ne pričam kak mi je srce lupalo. ma strašno, a gle! nakraju je super ispalo. samo budi prirodna i nemoj se sramit. to je bitno. | |
|
| |
Broj postova : 352 Age : 33 Lokacija : Neću ti reći! Registration date : 08.03.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno sri tra 16, 2008 12:45 am | |
| Treba za to iskustva.. A ovisi kakav je tip. Ja nisam pretjerano hrabar što se tiče toga da ću sada neku žensku zažvalit na mjestu.. ja ću to polako, ali sigurno. Naravno, ne ko puž sada, ali malo slabijim tempom. | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno sri tra 16, 2008 3:37 pm | |
| i to je u redu. nitko ne voli napasne cure ili još napasnije dečke. | |
|
| |
valentinea Starter
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno sri tra 16, 2008 4:56 pm | |
| A zakaj jednostavno ne kažeš da ti se dopada??? Pa tako jednostavno..gle, tko ne riskira--> fakat ne profitira...
Tak da sad ili odmah! Nema sutra... :rabbit: | |
|
| |
*Anchy* Faca
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno sri tra 16, 2008 11:07 pm | |
| ma ne znam, tak i tak znam da ce mi se prestat svidat i to uskoro kako vidim jer neznam , nekak je drugacije nego na pocetku, ma vidit cu, ali ipak HVALA | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pet tra 18, 2008 8:58 pm | |
| - *Anchy* je napisao/la:
- ali ipak HVALA
nema na čemu, super ako smo ti barem malo pomogli. e jel treba još kome kakva pomoć? znate, ja sam vam psihić... pitajte kog hoćete. i da... ne naplaćujem. | |
|
| |
Lennyca Starter
Broj postova : 83 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 03.04.2008
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno ned tra 20, 2008 4:50 pm | |
| hehe...ja bi te uzela iva za svog psihica ali ja vec imam didu i jako sam zadovoljna s njim tak da... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno pon tra 21, 2008 12:52 am | |
| - valentinea je napisao/la:
- A zakaj jednostavno ne kažeš da ti se dopada??? Pa tako jednostavno..gle, tko ne riskira--> fakat ne profitira...
Tak da sad ili odmah! Nema sutra... :rabbit: Aha.. a što ako ispušiš? Nemaš više prilika, gotovo!! To se kuži po curi ili dečku jel te zanima, po načinu kako razgovara s tobom, jel te gleda i oči i po još puno drugih caka.. kad bih tako bio siguran, onda bih se možda i okoristio tvojom tehnikom. p.s. morao sam prokomentirati! kad god vidim tvoj post, to je must-do! Dunno why, tako utječeš na mene | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upoznavanje međusobno | |
| |
|
| |
| Upoznavanje međusobno | |
|