| Općenito o životu | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
iva Admin
Broj postova : 2053 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Općenito o životu ned oľu 16, 2008 11:45 pm | |
| Paradoks našeg vremena kroz povijest je da imamo veće zgrade, no kraće živce, šire putove, no uža gledišta. Trošimo više, no imamo manje, kupujemo više, no uživamo manje. Imamo veće kuće i manje obitelji, više pogodnosti, no manje vremena. Imamo više diploma, no manje razuma, više znanja, a manje rasuđivanja. Više stručnjaka, a ipak više problema, više medicine, no manje zdravlja. Pijemo previše, pušimo previše, trošimo nesmotreno, smijemo se premalo, vozimo prebrzo, previše se ljutimo, prekasno liježemo, ustajemo previše umorni, čitamo premalo, televiziju gledamo previše i molimo se prerijetko. Umnogostručili smo naše imutke, a smanjili svoje vrijednosti. Govorimo previše, volimo prerijetko, mrzimo prečesto. Naučili smo kako preživljavati, ali ne i kako živjeti. Dodali smo godine životu, ali ne i život godinama. Stigli smo sve do mjeseca i natrag, no imamo poteškoće priječi ulicu i upoznati novog susjeda. Osvojili smo vanjski prostor, ali ne i nutrinu. Napravili smo velike stvari, ali ne i bolje stvari. Očistili smo zrak, no zagadili dušu. Svladali smo atom, ali ne i svoje predrasude. Pišemo više, no učimo manje. Planiramo više, no postižemo manje. Naučili smo žuriti, no ne i čekati.(...) - George Carlin
Jel vidite vi koliko istine je u ovom tekstu? Ma sve je ovo istina, dok sam ovo čitala pronalazila sam sebe u skoro svakoj rečenici. Ne mogu vjerovat... recite mi šta mislite. | |
|
| |
Fufi Admin
Broj postova : 2427 Age : 31 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 12:14 am | |
| isto, jbt... ja u svakoj rečenici... dobro, jedino još nisam do mjeseca stigo, al sam blizu...
al fakat, sve je to istina i, nazalost, nije ugodna... | |
|
| |
iva Admin
Broj postova : 2053 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 12:15 am | |
| jel da da je užasno? osjećam se tak gadno nakon ovog, najrađe bi da me nema. | |
|
| |
Fufi Admin
Broj postova : 2427 Age : 31 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 12:16 am | |
| daj, nemoj to ni pričat... | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 12:17 am | |
| a moram jebiga... jedva čekam da ostali pročitaju da se samo ti i ja ne bi osjećali grozno. ja ti kažem, mene je sram nakon ovog. | |
|
| |
Fufi Admin
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 12:49 am | |
| a gle da, al kaj ćeš sad? izaćeš van i ?? vratit se u kuću?? aj dountink sou... | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 1:03 am | |
| pa ne, probat ću promjenit način života, pokušat ću bit dobar čovjek. kuda sve ovo ide? treba stat malo i pogledat kaj si napravio i probat ispravit ono što se da ispravit. | |
|
| |
Blacklist #1 Lovac na blago
Broj postova : 352 Age : 33 Lokacija : Neću ti reći! Registration date : 08.03.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 1:06 am | |
| jeste, toliko je istine.
Ali nemam pojma zašto me ovaj tekst toliko ne tangira, valjda jer se ne vidim u toliko stvari... ja pokušavam biti što bolji prema sebi i prema drugima, tak da... | |
|
| |
* mala ofca * Starter
Broj postova : 8 Registration date : 16.03.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu pon oľu 17, 2008 10:39 pm | |
| da...fkt,sve je istina....nades se u svakoj recenici i odlucis bit bolji radi drugih i radi sebe...al se opet sve vraca na isto...zivot se vrti u krug....samo sto taj krug postaje sve gori..previse pogresaka a manje oprosta i ispravljanje losih navika... :no: | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Općenito o životu uto oľu 18, 2008 12:07 am | |
| sad ste svi u bedu zbog ovoga? možda dođemo k pameti malo. ja već polako idem... ali teško. | |
|
| |
Blacklist #1 Lovac na blago
Broj postova : 352 Age : 33 Lokacija : Neću ti reći! Registration date : 08.03.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu uto oľu 18, 2008 1:03 am | |
| ma.... tako i meni dođe, da bi u jednom trenutku spasio svijet, a nakon nekog vremena (sutradan), kao da se ništa nije ni dogodilo.. barem je tako meni.. za vas ne znam. | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Općenito o životu uto oľu 18, 2008 12:41 pm | |
| Ma tako je i meni ponekad. Ujutro se probudim i već mislim šta da radim, jel mogu nekome danas uljepšati dan itd. A nekad me ništa ne dira, flegma i pol. | |
|
| |
Lennyca Starter
Broj postova : 83 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 03.04.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu pet tra 04, 2008 6:37 pm | |
| u jebote...sad se osjecam lose...tekst je prejeben i sve je istinito....fkt se zapitas neke stvari kad ovo procitas... | |
|
| |
Wanna Krumpir
Broj postova : 178 Age : 30 Registration date : 04.04.2008
| Naslov: Re: Općenito o životu ned tra 06, 2008 7:31 pm | |
| ovo je fkt jebeno...Sve je ziva istina :oops: | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Općenito o životu ned tra 06, 2008 10:59 pm | |
| dal je baš sve istina? precizirajte malo... jeste se našli u svakoj rečenici? hvala! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Općenito o životu | |
| |
|
| |
| Općenito o životu | |
|