| Što se događa poslije smrti? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
iva Admin
Broj postova : 2053 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Što se događa poslije smrti? sri tra 09, 2008 11:08 am | |
| Evo ovdje možete pisati da li vjerujete u nekakvu višu silu koja upravlja našima životima, ili pak mislite da su ljudi nastali od nekakve amebe... Nadam se da ćemo u ovoj temi saznati nešto više o tome... Vjerujete li u zagrobni život? Što se dešava s čovjekom nakon smrti? Mislite li da će se u svijetu desiti jedna katastrofa koja će uništiti ljudski rod... Ovdje možete pisati legende o postanku čovjekovog života... Dali se ikad zapitate zašto ste uopće stvoreni i koja je vaša uloga na zemlji? Bojite li se smrti? Vjerujete li u sudbinu?
Nadam se da ćemo imati nekakve koristi od ove teme i možda čak promjeniti način gledanja na život, ili način vjere.... Uživajte! | |
|
| |
Ferrari girl Starter
Broj postova : 29 Age : 30 Lokacija : Istra Registration date : 19.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sri tra 09, 2008 4:55 pm | |
| ja se jako bojim smrti i cesto razmisljam ko sam ja na ovom svijetu. cesto razmisljam kakav ce mi biti zivot i ste ce biti samnom kad umrem. | |
|
| |
iva Admin
Broj postova : 2053 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sri tra 09, 2008 9:09 pm | |
| to je u redu. a jel mi možeš baš točno odgovorit na sva pitanja? ne prcam te, samo me zanima što ti i svi ostali misle o tome. hvala! | |
|
| |
Fufi Admin
Broj postova : 2427 Age : 31 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sri tra 09, 2008 9:28 pm | |
| ne, jer kad odapnemo, istrunemo. točka. a ljudski rod... a jbg, ak opet dođu uvjeti ko kak je bilo s dinosaurima, i mi ćemo odapet... šta ćeš... i onda biološka evolucija ide isponova (ako).
moja uloga na zemlji je da zagadim atmosferu kolko mogu (jer valjda znaš da je nemoguće ne zagadit atmosferu samim time šta izdišemo ceodva)
ne bojim se smrti, al mi je fakat žao sveg onog šta ću ostavit iza sebe
ovo sam već napiso, vjerujem u sudbinu | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? čet tra 10, 2008 11:19 am | |
| jel tak da je fakat glup osjećaj znat da ćeš umrijet? | |
|
| |
Fufi Admin
Broj postova : 2427 Age : 31 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? čet tra 10, 2008 1:07 pm | |
| ma je, al kažem sad glup zato kaj ne znam kak da drukčije to opišem... fakat retardisano | |
|
| |
Ferrari girl Starter
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? čet tra 10, 2008 3:34 pm | |
| [quote="*Iva*"]
Vjerujete li u zagrobni život? malo da Što se dešava s čovjekom nakon smrti? neki se reinkarniraju Mislite li da će se u svijetu desiti jedna katastrofa koja će uništiti ljudski rod... oce,mozda,kako se ponasamo prema planetu... Ovdje možete pisati legende o postanku čovjekovog života... neznam ni jednu Dali se ikad zapitate zašto ste uopće stvoreni i koja je vaša uloga na zemlji?odg. sam Bojite li se smrti? DAAAAAAAA Vjerujete li u sudbinu? da.
[/color] evo odg. sam na sva pitanja. | |
|
| |
Ferrari girl Starter
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? čet tra 10, 2008 3:35 pm | |
| - *Iva* je napisao/la:
- jel tak da je fakat glup osjećaj znat da ćeš umrijet?
daa.kad ti kazu da imas 4 dana zivota...ja bi se usrala od straha sta ce se dogoditi a naj bolje je kad ti kaze ''imas 10 dana zivota'' ti se ubis i onda sazjaju da si trebao ziviti jos 50 god... | |
|
| |
Lennyca Starter
Broj postova : 83 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 03.04.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? čet tra 10, 2008 7:15 pm | |
| hmmmm...dobra tema...a gle,vjerujem u raj i pakao,tak da mislim da neki idu u raj a neki u pakao...znam da je to onak pomalo glupo al jbg...i da,ne bojim se smrti mislim da se nemam cega bojat jer mislim da kad umres nis ne osjecas ni ne znas tak da ono...jednostavno si...mrtav...i dobro je fufi napiso,jedino mi je zao svega kaj cu ostavit iza sebe kad umrem...al jos se time ne opterecujem,prie jesam,al to je bilo kad sam bila u depresiji pa sam se cak i probala ubit i tak to...a sad bi htjela sto dulje zivjet...i da,puno puta sam se pitala zas sam se ja uopce rodila,cemu sluzim na ovom svijetu i takve stvari...al odgovor vjerojatno nikad necu dobit pa se ni time vise ne zamaram... | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? pet tra 11, 2008 11:27 am | |
| Leana, ti se razbacaš svaki put. moramo se nać jednom pa ćemo mi o tome uživo... može?
ja sam tek sad skužila da nisam odgovorila na svoja pitanja.
Vjerujete li u zagrobni život? ne vjerujem Što se dešava s čovjekom nakon smrti? u grobu je i trune. duša mu ide na nebo. Mislite li da će se u svijetu desiti jedna katastrofa koja će uništiti ljudski rod... NE Ovdje možete pisati legende o postanku čovjekovog života... čovjek je nastao od majmuna. (ne da mi se pisat sve) Dali se ikad zapitate zašto ste uopće stvoreni i koja je vaša uloga na zemlji? da, jako često. a brijem da sam ja jebeni klaun koji zabavlja sve ostale svojom glupošću. Bojite li se smrti? DA Vjerujete li u sudbinu? DA | |
|
| |
zenuni_15 Lovac na blago
Broj postova : 379 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sub tra 12, 2008 1:47 pm | |
| e ja ne brijem previše na te kifle dal ima zivota poslije smrti i ta sranja, al se niti ne bojim smrti previše, i kad me nekad uhvati nekaj da bi mogo umrijet, jednostavno se smirim s time da mi je negdje "zapisano" da cu umrijet, tocno na koji nacin i točno u sekundu će vrijem biti zapisano, probajte, kad vas je starh nečega, tj. smrti samo razmislie i recite si, pa ja cu umrijet kad tad, dal umro sad ili nakon 2 sata sve jedno mi je. jbg. | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sub tra 12, 2008 1:55 pm | |
| nekad se stvarno zamislim i onda mi je teško. al se smirim brzo jer se sjetim puno toga lijepog kaj mi se dogodilo. sjetim se malog Luke i onda tek skužim da ne treba mislit na to. ljudi umiru i to je skroz normalno. | |
|
| |
zenuni_15 Lovac na blago
Broj postova : 379 Age : 32 Lokacija : Velika Gorica Registration date : 06.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sub tra 12, 2008 2:40 pm | |
| I da, mislim da treba živjet za ono šta imamo, a ne za ono šta bi htjeli imati!!
koristi EDIT mogao si to napisat u svom prošlom postu koristeći edit.
edit by: Iva | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? sub tra 12, 2008 5:46 pm | |
| pa ja se baš ne slažem s tim. zašto ne bi nešto priželjkivali? to se uvijek ostvari ako dovoljno pozitivno mislimo i ako odašiljemo tu želju sve jače i jače. meni je uspjelo... | |
|
| |
*Anchy* Faca
Broj postova : 816 Age : 29 Lokacija : Zagreb Registration date : 13.03.2008
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? ned tra 13, 2008 12:05 am | |
| e ja mislim da poslje smrti opet se rodis ko neki drugi i zabb sta si bio prije | |
|
| |
Fufi Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? ned tra 13, 2008 12:06 am | |
| ti bi onda trebala u budiste... to ti je reinkarnacija, btw. Bilo je na koledžici kad su išli na tajland :D | |
|
| |
zenuni_15 Lovac na blago
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? ned tra 13, 2008 1:49 am | |
| Ajmo malo veselja, kada je burim bio mali sisterka i sestrična su ga zajebavali da kad ce umrijet da ce se pretvorit u tratinčicu, da ce ka svi gazit i zajebavat, da nece imat mamu, a njegova stara je luda i tolko mu je toga nabrijala da si je on fakat zabrijo da ce u iducem životu bit TRATINČICA | |
|
| |
Fufi Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? ned tra 13, 2008 1:52 am | |
| isuse... jadan, pa nemoj ga tak zajebavat... iduća stvar koju će pomislit je da ima stidne dlake na glavi... | |
|
| |
zenuni_15 Lovac na blago
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? ned tra 13, 2008 1:58 am | |
| haha, ja ga zajebavam a kaj ti, šalim se naravno, a kakve veze imaju stidne dlake sa životom poslije smrti!!
A zamislite da kad umremo odlazimo u paralelan svijet i živiš negdej blizu svoje bivše obitelji i znaš sebe!! Bolesno!! :face: | |
|
| |
iva Admin
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? ned tra 13, 2008 12:57 pm | |
| dabogda naučili koristit edit. izbrisat ću vam te postove koje nabijate bezveze. jasno????????? kakve veze ima lažljivac sa životom poslije smrti?
novo pravilo svi marš čitat tamo u pravila. dosta sranja! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što se događa poslije smrti? | |
| |
|
| |
| Što se događa poslije smrti? | |
|